Hoofdcontent

Wie zijn wij?

De Bredase Hockey Vereniging Push is een hockeyvereniging met circa tweeduizend leden. De vereniging is opgericht in 1934 en biedt jong en oud de gelegenheid tot het spelen van tophockey, breedtehockey en parahockey. Speciaal voor de wat oudere liefhebbers is er de mogelijkheid tot deelname aan Walking Hockey.

Het hockeycomplex van Push telt 3 watervelden en 4 zandvelden. Centraal gelegen op het terrein staat het clubhuis van Push. Er zijn ook 4 padelbanen.

De jongste jeugd is een grote afdeling binnen de breeedtehockey. Jongens en meisjes zijn al vanaf 4 jaar welkom om te komen hockeyen. Ook hebben we een speciaal hockey/voetbal groepje. Vanaf 6 jaar kunnen de kinderen in teams 3-tal hockey spelen. Zij kunnen dan ook wedstrijden via de KNHB gaan spelen. De kinderen trainen met elkaar in leeftijdsgroepen en worden ingedeeld met vriendjes en vriendinnetjes. Voor het kennismaken met hockey kun je je inschrijven voor twee gratis proeftrainingen. Aanmelden kan via: ernestineschonk@gmail.com. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website: www.push.nl.

Aanstaande activiteiten:

Datum nog onbekend
8 t/m 12 jaar
Datum nog onbekend
6 t/m 12 jaar
Datum nog onbekend
4 t/m 12 jaar