Hoofdcontent

Wie zijn wij?

BredaBeach is dé vereniging van Breda die sport, ontspanning en zon op het zand samen laat komen. Of je nu een gevorderde beach sporter bent of je wilt kennis maken met een van onze sporten, voor iedereen hebben we plaats.
De sporten die wij aanbieden zijn beachvolleybal, beachtennis, beachfootvolley en sinds kort airbadminton.

Beachvolleybal
Wekelijks is het voor zowel de jeugd als voor senioren mogelijk om op verschillende niveaus (van beginner tot gevorderde) te trainen. Er wordt een interne competitie gespeeld en om de week een recreatief toernooi georganiseerd.

Beachtennis
Iedere week komt er een groep fanatieke beachtennisers samen die op donderdagavond met elkaar een balletje slaan en zich klaar stomen voor een van de beachtennistoernooien (waaronder ITF’s). Deze toernooien worden zowel nationaal (en ook bij Breda Beach) als internationaal georganiseerd.

Beachfootvolley
Iedere donderdagavond komt er een groep beachvoetvolleyers samen om een balletje te trappen en elkaar letterlijk alle hoeken van het veld laten zien.

Airbadminton
Een zomerse variant van badminton die perfect past bij de zonnige vibe van onze vereniging. Deze snelle racketsport leent zich perfect om gespeeld te worden in de zomer. Doordat het gespeeld wordt met speciale shuttles die minder beïnvloed worden door de wind, wordt het...

Aanstaande activiteiten:

Breda Beach heeft op dit moment geen geplande activiteiten. Neem snel weer een kijkje!