Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Wij zijn pioniers in het toepassen van AI technologie voor een positieve impact op de mens. We strekken onze hand uit naar verschillende sectoren om maatschappelijke problemen aan te pakken en positieve veranderingen te bewerkstelligen.

AI for Kids
en je tussen de 8 en 12 jaar oud en gefascineerd door de wereld van kunstmatige intelligentie? Wil je leren hoe je generatieve AI-tools zoals ChatGPT en DALL-E kunt gebruiken? Dan is AI for Kids iets voor jou! Gesteund door Rabobank, is ons doel impactvol: het uitrusten van 100 jongeren in Breda met vaardigheden in generatieve AI-tools. Dit project, gepland voor de eerste helft van 2024, is niet alleen relevant, maar ook essentieel voor de technologische ontwikkeling van onze jeugd.

Bij AI for Kids draait alles om inclusiviteit en diversiteit. We werken samen met lokale scholen, jeugdcentra en maatschappelijke organisaties om technologie en AI dichter bij de jeugd te brengen. Onze leerdoelen zijn gericht op het begrijpen van generatieve AI, het ontwikkelen van praktische vaardigheden, het stimuleren van creatieve oplossingen en het creëren van bewustzijn over de risico’s en ethische aspecten van AI.

Aanstaande activiteiten:

21 juni - 15:00 uur
8 t/m 12 jaar