Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Bij Breda CrossFit staat functioneel bewegen (bewegingen in het dagelijkse leven) centraal. Dit alles om klussen en taken in het dagelijks leven makkelijker te kunnen volbrengen, zoals duwen, (op)trekken, werpen, stoten, tillen, springen, fietsen, rennen en klimmen. Tijdens de trainingen bij Breda CrossFit komen atletiek, gymnastiek en gewichtheffen in één trainingsvorm samen. Onder goede, gecertificeerde en ervaren begeleiding ga je werken aan diverse oefeningen.

Het CrossFit Kids programma is speciaal ontworpen om kinderen en jongeren meer te laten bewegen, zelfvertrouwen op te bouwen, plezier te laten hebben in bewegen en om samen te werken. Waardevolle elementen om op een leuke manier kinderen sneller, sterker en fitter te laten zijn.

CrossFit is heel waardevol voor kinderen vanwege de grote verscheidenheid aan oefeningen. De lessen houden qua programmering rekening met de belevingswereld en motoriek van kinderen en tieners. Hoe meer kinderen worden blootgesteld aan allerlei dingen als ze jong zijn, des te meer neurologische aansluitingen ze ontwikkelen en dat behouden ze de rest van hun leven.

Aanstaande activiteiten:

Datum nog onbekend
5 t/m 12 jaar