Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Arriaga Violin School is een nieuwe muziekschool in Dongen. Het belangrijkste doel van deze school is om de studenten te helpen hun viool en pianovaardigheden te verbeteren en van de muziek te houden die zij spelen. Door een goede leerzame sfeer te creëren voelen de leerlingen zich vrij om vragen te stellen en door een studieroutine te volgen zullen ze al snel meer gecompliceerde stukken willen leren.
De school past zich aan op het niveau van de student en biedt verschillende cursussen aan: Elemental (E1, E2), Intermediate (I1, I2), Professional (P1, P2) en een extra cursus voor hen die willen slagen voor het Bachelor (HBO) toelatingsexamen.
De methode van de school is gebaseerd op het onderzoek 'De drie momenten van de violist', geschreven door Marina Ortiz García, lerares van de school. Dit combineert het werk van onder andere de pedagogen Ivan Galamian, Vartan Manoogian en Paul Rolland om de beste resultaten te krijgen van de studenten. De studenten leren hoe ze zelf verschillende uitdagingen kunnen oplossen, waarbij ze de stukken vanuit verschillende perspectieven analyseren en letten op de constructie-, interpretatie- en memorisatiemomenten van de muzikant.
Wil je viool of piano spelen of je manier van spelen verbeteren? Kom gratis je...

Aanstaande activiteiten:

13 september - 16:30 uur
7 t/m 12 jaar
17 september - 17:00 uur
7 t/m 12 jaar