Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Mom in Balance heeft als missie zoveel mogelijk (aanstaande) moeders te helpen aan een sterke, energieke basis. Als jij fysiek en mentaal goed in je vel zit is het makkelijker om de juiste keuzes te maken, te werken aan je persoonlijke ambities én te genieten van je gezin.
Mom in Balance geeft outdoor trainingen voor zwangeren (Zwanger Workout), hersteltraining na de bevalling (Back in Shape) en total body workouts voor vrouwen (Mpower en MpowerNext). Hun trainingen helpen je sterker te worden en je conditie te verbeteren, maar ze geven je ook energie en een positieve mindset. Onderzoek heeft uitgewezen dat sport veel verder gaat dan het fysieke. Sporten zorgt er onder meer voor dat wij socialer zijn, meer zelfvertrouwen hebben, beter kunnen focussen en ons beter kunnen inleven in anderen. Precies wat je nodig hebt in de eerste jaren van het moederschap! Door sport kun je meer aan en blijf je in balans.
Wij geven workouts op diverse locaties in Breda, Etten-Leur, Oosterhout en Raamsdonksveer. Vraag je gratis proefles aan met code MIBFIT via www,mominbalance.nl

Aanstaande activiteiten:

Mom in Balance Breda e.o. heeft op dit moment geen geplande activiteiten. Neem snel weer een kijkje!