Hoofdcontent

Wie zijn wij?

De Bredase Veteranen Polo Club is een waterpolo vereniging die zo’n ruim 60 jaar geleden is opgericht door een aantal enthousiaste heren die geen tijd en zin hadden om op zaterdag wedstrijden in competitie verband te spelen. Zij wilden wel iedere week met de bal in het water. Een eigen club was het resultaat.
Iedere week op zondag om 09:30 uur gaan zo’n 10 tot 14 mannen het bad in, om gezamenlijk een wedstrijdje te spelen met de bal in het zwembad. Er wordt gestreden om de winst, maar wie er wint is niet belangrijk.
Waterpolo is een fysieke sport waarvoor je goed moet kunnen zwemmen. Daarnaast leer je uiteindelijk ook de spelregels en de balvaardigheid. Een aantal van deze mannen beoefent de sport al jaren, maar er zijn ook nieuwkomers die slechts een of twee jaren meespelen. Het is nog steeds een spel. Een verslavend spel, aangezien de meesten iedere week terugkomen. Deelnemers komen uit Breda en omgeving (Oosterhout, Dorst, Achtmaal, Blauwe Sluijs, Etten Leur).

Ook zin om een potje te komen zwemmen / waterpolo spelen? Meldt u dan aan en u wordt voor 3 gratis proefwedstrijdjes uitgenodigd. We zijn te bereiken via info@veteranenwaterpolobreda.nl.

Aanstaande activiteiten:

Bredase Veteranen Poloclub heeft op dit moment geen geplande activiteiten. Neem snel weer een kijkje!