Hoofdcontent

Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda

Niet genoeg eigen geld om contributie of lesgeld te betalen??
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda helpt! Voor kinderen en jongeren uit gezinnen die krap bij kas zitten, betalen wij de contributie, het lesgeld en/of benodigdheden voor de activiteit.
Heb je een BredaPas?
Dien zelf een aanvraag in bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda via Samen voor alle kinderen.

 

Geen BredaPas of hulp nodig bij indienen van aanvraag?

Vraag hulp aan een intermediair. Een intermediair vind je regelmatig op school, in het sociaal wijkteam, bij schuldhulpverlening of bij jeugdzorg. In het centrum voor Jeugd en Gezin of Zorg voor Elkaar Breda zijn zij ook aanwezig. De intermediair kent de spelregels van het Jeugdfonds en weet of jouw kind in aanmerking komt voor een vergoeding.

Wil je een aanvraag indienen? Download de ouderkaart. Vul de ouderkaart in en neem deze mee naar de afspraak met de intermediair. Na goedkeuring van de aanvraag, mag jouw kind (meestal) binnen drie weken meedoen met een activiteit.

 

Het bedrag
Het bedrag wordt bepaald op basis van de hoogte van contributie, het lesgeld en/of benodigdheden. Als je aanvraag is goedgekeurd, wordt de bijdrage direct aan ons als aanbieder betaald. Je kan ook een waardebon ontvangen voor attributen. Deze waardebon lever je in bij een winkel in de buurt.

 

Meer weten?
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda of jouw intermediair beantwoordt al jouw vragen. Meer informatie over de werkwijze en spelregels van het Jeugdfonds, vind je hier.