Hoofdcontent

Social Media pakket

Nog even en dan nemen alle basisschoolleerlingen uit Breda het Sport- & Cultuurintro boekje in ontvangst. Een heuglijk moment, want hoe meer kinderen we kennis laten maken met sport & cultuur hoe beter!

Samen met hun ouders gaan ze op zoek naar te gekke culturele activiteiten en sportlessen. Voor hen bij bekende, maar ook onbekende aanbieders. Zorg daarom voor extra naamsbekendheid en zet jezelf in de kijker! We hebben een aantal opvallende social media afbeeldingen gemaakt, die gemakkelijk te downloaden zijn. Zet daarbij een pakkende tekst en je bent klaar om gezien te worden op de socials! 

 

TIP --> Zet je ook gelijk je aanbod up2date en online?

 

Download en sla de afbeelding op!   Wij doen mee!  Download en sla de afbeelding op!

 Download en sla de afbeelding op!

 

Dowload en sla de afbeeldingen op!

 

Voorbeeldtekst Facebook / Instagram:

Kom kennismaken met ons en schrijf je in voor een proefles! Speciaal voor alle basisschoolleerlingen (leeftijd 4 t/m 12 jaar) hebben wij de komende maanden diverse lessen ingepland. Wij stimuleren daarmee het sport- en cultuuraanbod in Breda!

#sport #cultuur #gemeentebreda @stichtingbredaactief @nieuweveste @gemeentebreda #bewegen #stimuleren #sportencultuurintrobreda #kennismaken #proefles #doemee #inschrijven