Coding for Kids Programmeerlessen (wachtlijst)

Aangeboden door: Het Lessenlab
  • Locatie:
    De Buurtzaak
    Teteringsedijk 2, Breda
  • Doelgroepen:
    9 t/m 12 jaar Kosten: · € 10,50
  • Schrijf je in op de wachtlijst. De aanbieder benadert je zodra er een extra activiteit wordt georganiseerd of indien er een plekje vrij komt.
Wachtlijst beschikbaar

Wat?

Computers, tablets, smartphones en games zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Iedereen gebruikt ze, maar om ze te kunnen gebruiken, moeten ze eerst worden geprogrammeerd. Programmeren (of coding) wordt steeds belangrijker, en het kan goed zijn dat je er vroeg of laat mee in aanraking komt. In 'Coding for kids' gaan we de eerste stappen in programmeren leren en vooral veel zelf uitproberen. We leren hoe we een programmeerprobleem kunnen opknippen in kleine stukjes en wat voor 'Legosteentjes' we hebben om die op te lossen. We gaan bijvoorbeeld kleine spelletjes en een animatie programmeren in Scratch. We doen 6 lessen in de Buurtzaak op vrijdagmiddag waarin we stap voor stap de basis leren van programmeren. Er is plaats voor ongeveer 6 kinderen in deze ronde, dus geef je snel op!

Je neemt een eigen laptop mee naar de lessen (er zijn ook een aantal leen-laptops beschikbaar).

Contact

Wanneer?

Schrijf je in op de wachtlijst. De aanbieder benadert je zodra er een extra activiteit wordt georganiseerd of indien er een plekje vrij komt.

Waar?

Wie zijn wij?

Het Lessenlab heeft de profielpagina nog niet gevuld.